Modra špilja

Niti jedno drugo područje u Europi nema takvu jedinstvenu i netaknutu prirodu poput srednje Dalmacije. Zahvaljujući prekrasnom ambijentu, više od stotinu blistavih otoka duž dalmatinske obale, u kombinaciji s kristalno čistim morem, zadovoljit će i najzahtjevnije nautičke entuzijaste, a najbolji i najveći otoci u srednjoj Dalmaciji su Brač, Hvar, Šolta, Drvenik i Vis. Vodimo Vas na nezaboravne jednodnevne izlete brodom i privatne ture po vašem izboru na različite priobalne destinacije s prekrasnim pogledom na otoke, špilje i skrivene uvale. Organiziramo privatne izlete i izlete na otoke: Brač, Hvar, Šolta, Drvenik, Vis i Biševo, ili bilo koje drugo mjesto i otok po vašem izboru. Nemojte gubiti vrijeme, odaberite privatni izlet brodom i posjetite Bol - Zlatni rog, Paklene otoke, Plavu špilju, Zelenu jamu, uvalu Stinivu, Plavu lagunu i još mnogo skrivenih mjesta. Privatni brodovi po vašem izboru mogu se opremiti i ribarima, opremom za ronjenje i opremom za vodeni sport, a krstarenje je izlet koji omogućuje obilazak oko otoka ili grada te čak uključuje nekoliko različitih otoka. To je izvrstan dnevni izlet i najbolji način da provedete dan na moru. Možemo Vam ponuditi izlete brodom iz Trogira i Splita, a Vi samo trebate odlučiti: privatni obilazak brodom ili grupni izlet!

Obilazak tri otoka

Trogirska rivijera u vremenu od 08:45 do 9:30 ujutro, prvo odredište izleta je Krknjaši zaljev, pokraj otoka Drvenika, poznat i kao Plava laguna zbog pješčanog dna i kristalno čistog plavog mora. Nakon slobodnog vremena za kupanje, polazi se na drugi otok, otok Šoltan. Zaustavljamo se u malom ribarskom mjestu Maslinica, gdje je planirano slobodno vrijeme za šetnju, kupnju suvenira ili ispijanje kave. Oko 13 sati odlazimo iz Maslinice na put za uvalu Duga na otoku Čiovu. Tu je planiran i ručak, nakon kojeg ostaju dva sata slobodnog vremena za opuštanje i kupanje, a potom napuštamo i Čiovo kako bismo se vratili na našu polaznu točku sredinom poslijepodneva.

Slapovi Krke

Nacionalni park Krka je sedmi nacionalni park po veličini u Hrvatskoj koji se nalazi u središnjoj Dalmaciji duž rijeke Krke. Rijeka Krka duga je 72.5 km, što je čini 22. najdužom rijekom u Hrvatskoj. Izvire u podnožju planinskog lanca Dinara, 2.5 km sjeveroistočno od Knina. Park pripada mediteranskoj regiji i ima vrlo bogatu floru i faunu, uključujući endemske jadranske vrste. Nevjerojatna ljepota slapova, jezera, biljnog života, zajednica ptica i netaknute prirode čine ga jednim od najljepših mjesta u Hrvatskoj i ornitološki vrijednih područja. Najatraktivniji od sedam prekrasnih slapova je Skradinski buk s mnogim prirodnim bazenima i padovima te Roški slap, kojeg je najbolje posjetiti izletničkim brodom. To je krajolik koji nudi mnogo zainteresiranim posjetiteljima, uključujući iznimno Visovac, samostan utemeljen 1445. godine na otoku Visovcu. Otvoren je za posjetitelje tijekom cijele godine i odlično je odredište za obiteljski odmor.